12-01-2019: HHZD – Broekland (1e klasse)

Bron: Gert Wessels, coach van HHZD

Verslag HHZD

Gisteren moesten we met de dames van AH vd Worp/HHZD aantreden tegen Nijhof/Broekland. Alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd waren aanwezig, een goed gevulde sporthal en 2 teams die van snel handbal spelen houden.

We begonnen voortvarend aan de wedstrijd en maakten met de eerste beste aanval de openingsgoal. Maar Broekland kwam al snel met een antwoord, snel werd de 1 – 1 en de 1- 2 gemaakt. En deze voorsprong hebben ze niet meer weggegeven.

Qua spel deden we niet voor elkaar onder en het publiek kreeg leuk snel attractief handbal voorgeschoteld. Om en om werd er uit mooie aanvallen gescoord, maar de dames van Broekland bleven telkens aan de goede kant van de score. Individuele kwaliteiten hebben deze wedstrijd beslist. De lange sterke meiden van Broekland bleven een plaag voor onze overigens prima verdediging. Ook vonden de Broeklandse dames elkaar wat makkelijker, hieruit blijkt dat dit team goed op elkaar is ingespeeld. In tegenstelling tot onze jonge ploeg in opbouw.

Toch moet ik mijn team een groot compliment maken voor de wedstrijd die ze op de mat hebben gelegd. Het was weer een leerzame wedstrijd, waarin Broekland verdiend heeft gewonnen. De einduitslag van 18 – 25 was mijn inziens enigszins geflatteerd.

Volgende week spelen we een uitwedstrijd tegen Haarle, een ploeg die ook van snel attractief handbal houdt.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina