10-10-2020: Haarle – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Zaterdag 10 oktober stond er weer een wedstrijd op het programma voor de dames van Auto van Ewijk/ LHC. Een uitwedstrijd tegen de dames van Haarle DS1. Een ploeg waar de dames van Auto van Ewijk/ LHC jaarlijks tegen spelen, wetende dat het een snelle wedstrijd zou gaan worden.

Haarle startte fel, de dames van Auto van Ewijk/LHC wisten hier geen antwoord op te geven, daardoor konden de dames van Haarle een flinke voorsprong nemen. Aan beide kanten werden er doelpunten gemaakt waardoor de voorsprong niet kleiner gemaakt kon worden. Veel kansen van de dames van Auto van Ewijk/ LHC werden niet goed benut of werden tegen gehouden door de sterke keepster bij Haarle. Dit resulteerde in een ruststand van 15-10 in het voordeel voor Haarle.

In de rust werd besproken dat kansen goed benut moesten worden en de dames van Auto van Ewijk/LHC scherper moesten gaan spelen. Er ging een knop om bij de dames van Auto van Ewijk/LHC en de vechtlust kwam naar boven. Dit zorgde ervoor dat er beter werd gecommuniceerd in de dekking en kansen beter werden benut. Ook de dames van Haarle bleven scoren en hierdoor bleven de dames van Auto van Ewijk/LHC tegen een achterstand aan kijken. De laatste 20 minuten is er hard gevochten door de dames van Auto van Ewijk/LHC, maar helaas was de achterstand niet meer recht te trekken. Dit zorgde voor een eindstand van 29-27 in het voordeel van Haarle.

Zondag 25 oktober spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC om 12:50 een thuiswedstrijd tegen Nieuw-Heeten.