09-11-2019: HHZD – Heeten (1e klasse)

Verslag HHZD

Gisteren stond de wedstrijd tegen Heeten op het programma. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie pot handbal. Spelen tegen de koploper, 2 teams die ook echt willen handballen, een goede scheidsrechter en een bomvolle tribune! De wedstrijd ging nagenoeg gelijk op en we boden Heeten prima tegenstand. 5 Minuten voor rust sloeg Heeten een gat van 3 doelpunten die we niet meer te boven kwamen. Door eigen slordigheden in de afronding konden we geen moment meer aanspraak maken op de overwinning waardoor Heeten verdiend heeft gewonnen. Wel spelen we tegenwoordig de tribune lekker vol met ons spel, wat ook al een mooie overwinning is. Volgende week weer nieuwe kansen dan spelen we uit tegen Haarle.

Verslag Heeten

Gisteravond speelden we de wedstrijd tegen heino HHZD DS1. De eerste 10 minuten ging het spel steeds gelijk op, maar hielden ons sterk door steeds 1 punt Heino voor te blijven. Door verdedigend tactisch en goed te spelen konden we uitlopen tot een ruststand van 10-13.

De 2e helft gingen we weer goed verdedigend in. Aanvallend hielden we ons aan de afspraken maar helaas werden niet alle doelkansen optimaal benut. Het werd wat rommelig waardoor Heino dichterbij kwam en we tot een verschil van 2 punten kwamen. We herpakten ons goed en konden weer uitlopen tot een verschil van 5 punten. Zowel in de dekking als in de aanval konden we dit goed vasthouden waardoor we eindigden met een stand van 21-26.

Volgende week spelen we thuis om 20:15 de wedstrijd tegen CVO DS1. We hopen jullie daar allemaal weer te zien!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina