09-02-2020: Voorwaarts 2 – Schalkhaar

Verslag Schalkhaar

Rust 15-8
Eindstand 31-21

Verloren tegen de terechte kampioen van deze poule Voorwaarts. Wij willen ze dan ook feliciteren met het behaalde kampioenschap en veel succes het komende seizoen in de 1e klasse.

De eerste helft hadden we veel moeite met hun offensieve verdediging en zeer snelle tegenaanvallen en waren we verdedigend te ‘lief’ waardoor het te makkelijk liep bij hun. In de rust dit aangegeven en gezegd dat we aanvallend meer moesten instarten en ‘eigen initiatief’ moesten hebben resulteerde dat we de 2e helft verloren met 16-13. Verdedigend zetten we Voorwaarts vaak vast en aanvallend lieten we zien dat we oog voor elkaar hadden en zelf ook de actie maakten. Tel daar bij op dat er een fijne keeper achter onze verdediging stond, dan kunnen we zeggen dat we goed hebben gespeeld met een tomeloze inzet. Door het verlies van HasTu gaan we strak voor de 2e plaats.

Even 2 weken rust en dan gaan we weer volle bak.