07-03-2020: Angeren – Nieuw Heeten (1e klasse)

Verslag Nieuw Heeten

Zaterdag moesten we acte de presence geven in Angeren (onder Arnhem). Het begon al met de heenreis. Er zou een file staan op de A1, dus we besloten om bij Deventer Oost dan maar de snelweg op te rijden, net na de file. Netjes achter elkaar aan (3 auto’s) en bij Okkenbroek was de eerste afhaker al een feit. Nooit weer gezien. Afijn, gas er op en vlak voor Arnhem haakte er nog eentje af en besloot dwars door Arnhem te rijden ipv eromheen. Uiteindelijk kwamen we vlak na elkaar aan in Gendt. (de thuishal van onze tegenstander Angeren). Waar iedereen over een smal dijkje Gendt binnengekomen was, was er 1 auto via een afwijkende route gegaan en zelfs even in de waan in het beeldschone plaatsje Haalderen, met een onmeunig grote kerk, dat het Kerstavond was, gezien de drommen mensen die zich naar de kerk begaven en de kerstverlichting aldaar. Heel bijzonder.

Goed, aankomst, koffie, thee, slappe verhalen en er moest nog een spelletje gedaan worden, dat door iedereen begrepen werd, behalve de begeleiding. Ik weet niet over wie dit meer zegt, de spelers of de begeleiding, dat laten we in het midden. Het was erg gezellig in ieder geval.

Afijn, we kwamen naar Angeren met een opdracht. Twee punten binnenslepen en meenemen naar Nieuw Heeten. Daar stopte het dan ook. Over de wedstrijd kan ik heel veel vertellen, maar dat ga ik lekker niet doen. Feit is dat we gewoon, compleet onnodig 2 punten hebben laten liggen. Hier hebben we mee te dealen en dat is de uitdaging, want we staan in de ranglijst gevaarlijk in de onderste regionen. Precies de plaats waar we niet willen staan. We zullen hoe dan ook nog de nodige punten moeten binnenhalen. De volgende wedstrijd is 21 maart, thuis in de Belte tegen Overwetering. Tot dan.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina