05-10-2019: Overwetering 2 – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Zaterdag 5 oktober stond de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma voor de dames van Auto van Ewijk/LHC DS1. Zij speelden de uitwedstrijd tegen Overwetering DS2 in Olst. Overwetering speelde vorig jaar nog in de tweede klasse, waardoor dit een onbekende tegenstander was voor Auto van Ewijk/LHC.

Auto van Ewijk/LHC wist gelijk op voorsprong te komen en kon vrijwel direct uitlopen naar een ruime voorsprong. Auto van Ewijk/LHC liet snel spel zien waardoor er veel breaks gelopen konden worden. Daarnaast lieten zij mooi samenspel zien en werden kansen goed afgerond. De dames gingen de rust in met een stand van 10-23.

De tweede helft werd het spel van de eerste helft voortgezet. Daarnaast kreeg Auto van Ewijk/LHC veel penalty’s mee en kregen beide teams een aantal tijdstraffen. Gedurende de wedstrijd is het de dames van Overwetering niet gelukt om de achterstand te verkleinen, waardoor Auto van Ewijk/LHC DS1 met een ruime overwinning terug kon naar Lemelerveld. De einduitslag was 24-42.

Aanstaande dinsdag, 8 oktober, speelt Auto van Ewijk/LHC DS1 om 20.30 een bekerwedstrijd tegen Wijhe ’91 DS1. Deze wedstrijd wordt in Lemelerveld gespeeld, dus zien wij jullie graag om Auto van Ewijk/LHC aan te moedigen.