05-10-2019: Angeren – Heeten (1e klasse)

Verslag Heeten

Gisteren speelden we de wedstrijd tegen HV Angeren in Gendt. Na een uurtje te hebben gereden kwamen we aan en begonnen we aan de voorbereiding. Angeren was voor ons een onbekende club, we moesten ons eigen vertrouwde spelletje gaan spelen.

We begonnen goed aan de wedstrijd en vooral onze opbouwspeelsters kregen veel ruimte. De dekking bleef aan de cirkel staan waardoor wij met korte aanvallen en wissels over de dekking heen konden schieten. Ook onze verdediging stond sterk en Angeren kon er vaak lastig doorkomen. Dit zorgde ervoor dat we de rust ingingen met een voorsprong van 8-15.

De tweede helft moesten we vasthouden waar we de eerste helft mee geeindigd waren, en dit lukte ook. We konden ons eigen spelletje blijven spelen, hadden af en toe wat slordige ballen en wat kleine foutjes in de dekking, maar al met al hebben we een mooie pot gespeeld. Eindstand: 18-32.

Zaterdag spelen we om 19:00 de derby thuis tegen Nieuw Heeten. We hopen jullie dan weer te zien.