05-01-2019: Volendam – Voorwaarts (1e divisie)

Bron: www.voorwaartstwello.nl

Vandaag stond de eerste wedstrijd van 2019 op het programma en wel tegen Volendam. Wij voeren de ranglijst aan en Volendam staat op nummer 3. Thuis speelden wij een sterke wedstrijd en deze werd dan ook ruim gewonnen. Vandaag zou het echter een flinke klus worden om de punten mee te kunnen nemen. Volendam is thuis ongeslagen.

De tribune was goed gevuld, flink wat Voorwaarts supporters hadden de weg gevonden naar Volendam. Zelfs dagjes uit werden gepland met als afsluiter de wedstrijd. Nadat de wedstrijd was begonnen kregen wij al snel een penal tegen, vanwege cirkelverdedigen. Niet echt een lekker begin. Gelukkig hadden wij Brigitte in het doel staan en die wist deze bal te stoppen. Sharin wist daarentegen wel het net te vinden en opende de score. De wedstrijd gaat gelijk op. Volendam scoort, wij scoren. De opbouwrij van Volendam is sterk, maar onze opbouwers ook. Volendam staat goed te verdedigen en ook hun keepster heeft een paar mooie reddingen. Ook onze keepster Brigitte heeft een paar mooie reddingen. Ruststand 11-10.

Melissa scoort na rust de gelijkmaker, 11-11. Laura weet met een paar mooie acties te scoren en Melissa benutte weer een penal. Volendam blijft ook scoren en de stand is wederom gelijk. Wat een spannende wedstrijd en menig hart op de tribune heeft een hartslag van 200! Merlin weet te scoren vanaf de cirkel en Alineke scoort uit een snelle tegenaanval. Stand: 16-18. Dan hebben we heel even een klein dipje en daar weet Volendam goed gebruik van te maken. Ze weten 5 keer achter elkaar te scoren. Wij blijven knokken en vechten. Ellen knalt vanuit de hoek een paar mooie ballen erin en komen zo terug op 1 punt achterstand. Helaas weet Volendam dan vanuit de hoek te scoren en spelen dan de wedstrijd uit. Iedereen heeft gevochten maar helaas gaan de punten niet mee naar Twello. Eindstand 25-22. Supporters bedankt!!!

Volgende week spelen wij thuis tegen Bentelo. De wedstrijd zal beginnen om 20:00 in de Jachtlust. Wij hopen weer op een volle sporthal!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina