04-11-2018: HHZD – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Deze week stond H.H.Z.D op het programma. De dames van Auto van Ewijk/LHC waren er op gebrand om de vijfde competitie wedstrijd op rij te winnen. Na het gelijke spel van medekoploper Haarle was dit de perfecte kans om alleen bovenaan te komen staan. Auto van Ewijk/LHC wist echter wel dat de dames van H.H.Z.D ook erg gemotiveerd waren om punten te pakken.

Auto van Ewijk/LHC begon de wedstrijd heel goed en wisten al gelijk op een voorsprong te komen van vijf doelpunten. Na deze voorsprong waren de dames van Auto van Ewijk/LHC goed op dreef en wisten in de eerste helft goed uit te lopen. De ruststand was 13-22 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

Na de rust kwam H.H.Z.D zeer sterk terug en wist al snel de spanning in de wedstrijd te brengen. Toch wist Auto van Ewijk/LHC de voorsprong te behouden in deze spannende wedstrijd. De eindstand was 33-36 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC, de twee punten gaan dus weer mee naar Lemelerveld.

Publiek wederom bedankt voor jullie support!