04-01-2020: SDOL – Heeten (1e klasse)

Verslag SDOL

WAT EEN SUPER OPKOMST GISTEREN IN DE ACHTERBERG 😲🤩 BEDANKT! Helaas hebben we het publiek niet kunnen trakteren op 2 punten.

Gisteren reisden de meiden uit Heeten naar Luttenberg om te strijden om de eerste plek. In de vorige wedstrijd tegen Heeten hadden we vooral veel moeite met hun cirkel en we wisten dat we die dan ook goed aan moesten pakken. We begonnen scherp aan de wedstrijd, maar Heeten had een paar goede afstandsschutters die wij nog niet onder controle hadden. Op snelheid en gedrevenheid hebben we mooie aanvallen kunnen uitspelen maar toch kostte het ons veel moeite om door hun dekking heen te komen.

Met twee punten achterstand (16-18) begonnen we de tweede helft. Een aantal keren konden we weer bijkomen, maar Heeten bleef maar gaan en gaan. We hebben hard gewerkt en met elkaar gevochten maar Heeten was gisteren helaas effectiever. Uiteindelijk hebben we ons verlies moeten nemen met een eindstand van 24-26.

Volgende week spelen we op zondag om 12.10 uur tegen de meiden van Haarle. Dat wordt sowieso weer een megaspannende wedstrijd, we hopen jullie dan weer met zovelen te zien!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina