04-01-2020: Dalfsen – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

De beste wensen voor 2020! Dat het een fantastisch handbaljaar mag worden.

Na bijna twee weken rust mocht het eerste van Auto van Ewijk/LHC zaterdagavond aantreden in en tegen het eerste van Dalfsen. Auto van Ewijk/LHC ging lekker van start. Door goed verdedigend werk en mooie reddingen van de keepers, kwam Dalfsen weinig tot scoren. Aanvallend werd er goed samengespeeld en werden er mooie kansen voor elkaar en met elkaar gecreëerd. Dit resulteerde in een ruststand van 10-19 voor Auto van Ewijk/LHC.

Maar de dames waren gewaarschuwd. Dalfsen geeft niet zomaar op en zou er alles aan doen om de tweede helft terug te komen. Dit bleek ook het geval, want binnen zeer korte tijd kreeg Auto van Ewijk/LHC vier doelpunten om de oren. De linkeropbouwspeelster van Dalfsen kwam te veel tot scoren en Dalfsen kwam stukje voor stukje steeds dichterbij. Gelukkig lieten de dames van Auto van Ewijk/LHC zien waar ze goed in zijn en dit resulteerde in een 30-34 winst. De eerste twee punten van 2020 zijn binnen.

Volgende week zondag 12 januari om 12:45 wordt er thuis gespeeld tegen Overwetering. Wees welkom om de dames aan te moedigen!