02-11-2019: Heeten – LHC (1e klasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de wedstrijd tegen LHC op het programma. De wedstrijden tegen LHC zijn vaak erg spannend, zo ook vandaag. We startten de wedstrijd niet erg sterk, we creëren de kansen wel maar telkens stonden de paal en de lat in de weg. LHC kon daarom een aantal doelpunten uitlopen. Door een aantal tijdstraffen achter elkaar aan onze kant lukte het niet om het gat te dichten en gingen we met een kleine achterstand de rust in. In de rust de afspraken herhaald en besproken waar de ruimte lag. We gingen goed van start de tweede helft, we kwamen langzaam terug en stonden hierna zelfs op voorsprong. Na een spannende slotfase lukte het ons helaas niet om winnend het veld af te gaan. De eindstand 22- 23 in het voordeel van LHC.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Heino op het programma. We spelen om 19:00 in Heino hopelijk zien we jullie daar weer!

Verslag LHC

Op zaterdagavond 2 november stond voor de dames van Auto van Ewijk/LHC de wedstrijd tegen koploper Plus Severijn/Heeten op het programma. Een tegenstander die nog ongeslagen is. Daarentegen ook een leuke tegenstander waarvan vooraf al bekend is dat het een spannende wedstrijd gaat worden. En of dit een spannende pot was.

Na een paar minuten spelen hadden de dames van Auto van Ewijk/LHC een voorsprong opgebouwd van 5 punten. Echter zaten de dames van Plus Severijn/Heeten ook goed in de wedstrijd en werden er over en weer mooie aanvallen uitgespeeld waaruit een doelpunt volgde. Ruststand 10-13 in het voordeel van de dames van Auto van Ewijk/LHC.

Na rust waren de dames van Heeten gebrand om de stand gelijk te trekken. Na 7 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft stond het 15-15. De dames van Heeten hebben in deze wedstrijd één keer voor gestaan met 17-16. Door goede reddingen van de keepster van Auto van Ewijk/LHC en een goede samenwerking van de speelsters hebben de dames van Auto van Ewijk/LHC de wedstrijd naar zich toe getrokken en gewonnen met 23-22. De 2 punten gaan mee naar Lemelerveld.

De dames van Auto van Ewijk/LHC delen de koppositie met Plus Severijn/Heeten en SDOL. Aankomende zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Haarle dames 1.