01-12-2019: Kwiek 2 – Bentelo (2e divisie)

Verslag Kwiek 2

Voor de wedstrijd wisten we niet zo goed wat we moesten verwachten van Bentelo. Een ploeg die vorig seizoen is gedegradeerd nu hoog op de ranglijst stond, namelijk 1 puntje onder ons. Een mooie tegenstander dus!

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op maar dat kwam omdat wij te slordig waren. We probeerden vol tempo te spelen alleen het was gehaast en de passing was niet altijd goed. Na ongeveer tien a vijftien minuten spelen ging het beter. Ons spel liep beter en we waren minder slordig. De ruststand was 17-12

Direct na rust kregen we meteen een paar doelpunten om de oren. Dat was voor ons de wake up call. Er moest een tandje bij. De dekking stond als een huis en Bentelo kwam er niet meer door. Met nog tien minuten te spelen stonden we tien doelpunten voor. De wedstrijd was binnen. Mooi om te zien dat we de hele wedstrijd vol tempo bleven spelen. In de laatste minuut liepen we nog met vier man een break. Met de fitheid zit het dus ook wel goed

Bedankt voor jullie aanmoedigingen! Volgende week zaterdag spelen we uit tegen Zenderen Vooruit.