01-12-2018: ESCA – Overwetering (hoofdklasse)

Bron: www.overwetering.nl

Vol vertrouwen naar Arnhem

Vol vertrouwen, na de goede 1e helft tegen Lettele, gingen we zaterdagavond naar Arnhem voor de wedstrijd tegen ESCA.

ESCA is een lastig te bespelen ploeg. Zij spelen erg traag en wij wisten niet goed welke dekking we er het beste tegenover konden stellen. Ook aanvallend kwamen we er erg moeizaam door. Toch bleven we het eerste kwartier netjes bij en vielen de scores om en om. In het 2e kwart hadden wij wat pech met een aantal schoten op paal, lat en de keepster. ESCA bleef hun trage spelletje spelen en wij kregen er geen vat op. Gevolg een 14-9 “ruststand.

Wij maakten in de 2e helft nog wel het eerste doelpunt maar vervolgens lukte er vrijwel niets meer. Ook de scheidsrechter floten erg veel dingen van ons af waardoor het vertrouwen langzaamaan verdween. We gingen veel te veel mee in het trage spel van ESCA. Positief was het debuut van A-jeugdspeelster Fenna Nijland. Zij heeft prima meegespeeld en zelfs gescoord!

Een teleurstellende 26-19 stand stond er na 60 minuten op het scorebord. Maar gauw vergeten deze wedstrijd en de knop weer omzetten voor de thuiswedstrijd tegen OBW. Zaterdagavond om 19.15 in de Hooiberg.

Voor fotoverslag klik hier

Doelpunten: Ella van Breukelen 6, Roos van Breukelen 5, Maaike ten Broeke 3, Romee Groot Koerkamp 1,  Rianne Kappert 1, Iris ten Broeke 1,  Leonie ten Broeke 1, Fenna Nijland 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina