Voorwaarts op jacht naar nieuw Europees beachavontuur

Als nummer twee van Nederland mocht Voorwaarts vorig jaar deelnemen aan de EHF Champions Cup Beach Handball op Porto Santo. De Twellose ploeg droomt van een nieuw Europees avontuur. Dat kan dit weekend tijdens het NK Beach Handball in Venlo gerealiseerd worden.

Acht damesteams uit heel Nederland nemen deel aan het NK dat vandaag en morgen in Venlo gespeeld wordt. Op de eerste dag staat de groepsfase op het programma. Voorwaarts neemt het daarin op tegen Hiekka Hauska, Black Lake Beach en regerend Nederlands kampioen LIT Malserz Aln. Op zondag volgen de kwartfinales, halve finales en de grote finale. De winnaar mag deelnemen aan het Europese beachtoernooi. Vorig jaar zag kampioen LIT Malserz Aln daar echter vanaf, waardoor Voorwaarts als nummer twee het Europese ticket in de schoot geworpen kreeg.

Naast het seniorenteam zijn ook de A-, C- en D-jeugd van Voorwaarts vertegenwoordigd op het NK. Bij de heren doet het Apeldoornse Achilles in drie poules mee (senioren, A-jeugd, en B-jeugd). In totaal nemen tachtig teams deel aan het NK.

Livestream

In de Tournify app vind je alle relevante informatie met betrekking tot het toernooi, waaronder de standen, uitslagen en speelschema’s. De wedstrijden die zondag op het Centre Court (veld 1 en 2) gespeeld worden, zijn live te zien via HandbalNL.tv

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina