Voorwaarts en Feringa niet met elkaar verder

Aan het einde van het seizoen vertrekt Maurice Feringa als trainer en coach bij de handbalsters van Voorwaarts. Dit besluit hebben de club en de trainer gezamenlijk genomen. De samenwerking tussen de nieuwbakken eredivisionist en de Raalter trainer blijft daardoor beperkt tot een seizoen.

Feringa nam in april 2019 in Twello de taken over van succescoach Helma Meijerman en mocht direct in de eredivisie beginnen. Na een paar moeilijke maanden nam Voorwaarts de afgelopen weken onder zijn leiding afstand van de laatste plek. “De sfeer is prima en ook de samenwerking met het bestuur en de speelsters is erg prettig. Alleen maar lof. Ik ga er de komende maanden alles aan doen om met het team handhaving in de eredivisie te bewerkstelligen.”

Voorwaarts-voorzitter Bianca Alferink: “We kijken terug op een prettige periode waarbij de aandacht en focus nu op de laatste ronde van de competitie en de nacompetitie gericht wordt.” De voorzitter verwacht dat het gat dat Feringa door zijn vertrek achterlaat snel opgevuld gaat worden. “Gezien de positieve uitwerking van Voorwaarts in de regio, maar ook in de eredivisie, verwachten wij zeker een toekomstgerichte oplossing te vinden.”

Foto: de selectie van Voorwaarts met zittend vierde van links trainer Maurice Feringa

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina