Lettele pakt de titel en promotie

Met zeventien overwinningen uit zeventien wedstrijden, een voorsprong van twaalf punten op de nummer twee en een doelsaldo van +160 kroonde Lettele zichzelf zaterdag meer dan terecht tot kampioen van de hoofdklasse B. Nummer 2 ESCA werd met 35-26 verslagen. Broekland voorkwam dat HVBS nog een minimale bedreiging kon vormen door die ploeg met 26-15 te verslaan.

Niet officieus, geen gereken of het uitdenken van onwaarschijnlijke scenario’s: vijf wedstrijden voor het einde van het seizoen heeft Lettele de titel honderd procent binnen. Moesten ze vorig jaar nog het kampioenschap en de bijbehorende promotie naar de tweede divisie aan Pacelli laten, nu kunnen ze eindelijk zelf feestvieren. Gisteravond deden ze dat eerste gezamenlijk in een bomvolle sporthal de Uutvlog waarna het feest in Café Spikker werd voortgezet. Zondagmiddag maakte de kampioensploeg een ereronde op de platte wagen door het dorp. ‘Geen storm die ons kan stoppen!’

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina