Lettele met lege handen terug uit Wervershoof

Lettele en VVW hadden beide wel zin in een potje handbal en besloten daarom als een van de weinige ploegen hun geplande wedstrijd dit weekeinde gewoon te spelen. Echt prettig verliep het duel echter niet voor Lettele. Met een 37-23 nederlaag op zak kon de ploeg van trainer Roy Bruil aan de lange terugreis beginnen.

“De stand doet misschien anders vermoeden, maar we waren niet kansloos. We hebben goed ons best gedaan en werden zeker niet afgeschoten,” concludeerde Lettele-keepster Naomi Schiphorst. Het grote verschil tussen beide ploegen was de uitvoering van de break-outs. “Dat is ook ons favoriete spelletje. Dat ging een aantal keren goed bij ons, maar ook een paar keer niet. Bij VVW ging elke break goed, volgens mij hebben ze er bijna geen een gemist. Zelfs tussen drie speelsters van ons kregen ze de bal nog in de handen en rondden ze hem af. Dat deden ze heel knap.”

Lettele, waar Amilia Aarnink na lang blessureleed haar rentree maakte, blijft door het verlies op de tiende plaats staan, met vier punten uit acht duels. Foreholte 2 en Zeeburg sluiten de ranglijst.

VVW-Lettele: 37-23 (20-13)
Doelpunten Lettele:
Bianca Klein Koerkamp 4, Yara Kloosterboer 4, Marjolein Westerbeek 4, Inge Klein Koerkamp 3, Eline te Boekhorst 2, Lenneke Groot Koerkamp 2, Amber Zandbelt 2, Narelle Aarnink 1, Roos Groot Koerkamp 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina