Lettele, Heeten en Zwolle hard onderuit in Bartelscup, Nieuw Heeten, Overwetering en LHC winnen wel

In de strijd om de Bartelscup leden Lettele, Heeten en Zwolle deze week flinke nederlagen. Nieuw Heeten, Overwetering en LHC wisten hun wedstrijd wel te winnen.

Lettele (foto: Jet te Riele) nam het vrijdagavond op tegen competitiegenoot WHC en verloor in eigen huis met ruime cijfers: 18-34. Ook de eerste wedstrijd (30-24 tegen Broekland) werd verloren, waardoor de ploeg van Gert Wessels nog geen punten pakte in poule A. Komende dinsdag kan daar tegen Langeveen verandering in komen.

Heeten kwam er in Bentelo eveneens niet aan te pas tegen Bentelo 2. Met 31-18 keerde de ploeg van trainster Linda IJsseldijk terug naar Salland. Nieuw Heeten pakte wel twee punten. In sporthal de Belte werd TVO met 26-17 verslagen. OBW is komende donderdag de volgende tegenstander van Nieuw Heeten. Heeten speelt 6 juni pas de volgende wedstrijd. Ook dan is OBW de tegenstander.

Na het gelijkspel tegen Zwolle pakte Overwetering afgelopen week tegen RSC wel de volle buit. In eigen huis was de ploeg van scheidend trainer Aldo Nijboer met 27-18 te sterk voor RSC en gaat met drie punten aan kop in poule C. De laatste poulewedstrijd laat nog even op zich wachten voor de Olstenaren. Pas op 13 juni staat de ontmoeting met de Tukkers – die met 33-10 deze week Zwolle kansloos lieten – op het programma.

LHC was in poule D deze week met 20-23 verrassend te sterk voor Stevo, dat een niveau hoger speelt. Komende dinsdag ontvangen de Lemelerveldsen het Gelderse Pacelli. Pacelli staat onder leiding van voormalig Broekland-trainer Raymond Diks en speelde nog geen wedstrijd voor de Bartelscup.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina