Landskampioen Aalsmeer traint spelers CHS

De deelnemers van de Carmel Handbalschool Salland (CHS) in Raalte krijgen aankomende zaterdag een gasttraining van drie spelers van supercupwinnaar en regerend landskampioen Aalsmeer.

Keeper Marco Verbij, opbouwer Rob Jansen en hoekspeler Donny Vink van de Beneleague-ploeg verzorgen tijdens de Raalter Handbaldagen positietrainingen. Ook Kwiek-speelster Kim Peters neemt een deel van de CHS-spelers onder haar hoede. Zij verzorgt de positietraining voor de cirkelspelers. ‘s Ochtends is het de beurt aan de C-groep van de CHS, ‘s middags de D-groep. De trainingen vinden plaats in sporthal Tijenraan.

SDOL en ABS A1 demogroepen

Diezelfde dag is er ook een scholing voor trainers, met als thema de samenwerking tussen opbouwers en cirkelspelers. Deze scholing is in handen van Bert Bouwer die coach is van de heren van Aalsmeer. De afgelopen twee jaar pakte hij met zijn club het landskampioenschap. Het eerste team van SDOL en de A1 van ABS verlenen hun medewerking aan deze dag door als demogroep te fungeren.

Lees ook: Trainersscholing door Bert Bouwers tijdens Raalter Handbaldagen

Handbaldagen

De CHS-deelnemers zijn in het weekeinde tussen kerst en oud en nieuw twee dagen lang in touw met handbal en aanverwante activiteiten. Zo staan er naast bovengenoemde gasttrainingen ook aquaspinning, bewegen op muziek, lessen sociale vaardigheden en diverse wedstrijden op het programma.

Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste activiteiten tijdens de beide dagen. Op de scholing van Bert Bouwer na zijn alle trainingen en wedstrijden vrij toegankelijk voor publiek. Alles vindt plaats in sporthal Tijenraan.

Zaterdag 28 december
9.00 – 17.00 uur: scholing trainers door Bert Bouwer, hal 1
10.30 – 12.00 uur: gasttraining Aalsmeer CHS D-groep, hal 2
13.30 – 15.00 uur: gasttraining Aalsmeer CHS C-groep, hal 2
15.00 uur: wedstrijd CHS E1 – Lettele D1, hal 2
16.00 uur: wedstrijd CHS D1 – Lettele C1, hal 2
17.15 uur: wedstrijd CHS C2 – HS Twente C1, hal 1
18.15 uur: wedstrijd CHS C1 – E&O B1, hal 1

Zondag 29 december
14.00 uur: wedstrijd CHS E1 – Kwiek D2, hal 2
14.15 uur: wedstrijd CHS C2 – Wijhe’92 C1, hal 1
15.30 uur: wedstrijd CHS D1 – SDOL C1, hal 1
16.30 uur: wedstrijd CHS C1 – HS Twente B1, hal 1

Foto: het team van Aalsmeer

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina