Kwiek en Wijhe’92 reizen beide af naar Wognum

Terwijl nagenoeg alle Sallandse ploegen zich dit weekend onderdompelen in het carnaval of gewoon van een weekendje vrijaf genieten, mogen Kwiek en Wijhe’92 aan de bak. Het toeval wil dat beide ploegen in dezelfde sporthal spelen.

Die sporthal is Sportcenter De Bloesem in Wognum. Daar trapt Kwiek om 19.00 uur af tegen het eerste team van SEW. De eerste wedstrijd eindigde in een nipte 32-31-overwinning voor Kwiek. Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar ook weinig. Kwiek staat vijfde met 21 punten, SEW heeft drie punten minder en staat daarmee op plek zeven. De voortekenen beloven dus opnieuw een spannende wedstrijd.

Na dit duel treedt Wijhe’92 aan tegen het tweede team van SEW. Ook zij staan op de ranglijst dicht bij elkaar. Wijhe heeft 28 punten en staat derde, SEW 2 staat met twee punten minder twee plekken lager. De thuiswedstrijd werd door Wijhe eenvoudig gewonnen (32-21), maar trainer Maurice Feringa gaf al eerder aan dat de tweede seizoenshelft niet te vergelijken is met de eerste. Een nieuwe overwinning is dus niet zomaar binnen.

Eredivisie, dames
Za. 19.00 uur: SEW – Kwiek

Eerste divisie, dames
Za. 20.45 uur: SEW 2 – Wijhe’92

Foto: de wisselbank van Kwiek, met trainster Jildou Meijer | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

One Reply to “Kwiek en Wijhe’92 reizen beide af naar Wognum”

  1. Aldo

    het 2e team van de samenwerking tussen de mannen van Heeten/Schalkhaar/DSC mag ook op pad naar Lichtenvoorde om aan te treden tegen Erix 2. Inzet is de koppositie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina