Geen vrij weekeinde voor Wijhe en LHC 2

Vorige week was het de enige ploeg zónder wedstrijd, dit weekeinde is Wijhe bijna het enige team dat wél in actie komt. De tweededivisionist, die tot nu toe eenmaal won en één keer verloor, neemt het in Almere op tegen Havas dat hetzelfde puntenaantal heeft. Bij LHC mogen zelfs drie seniorenteams het veld op. Omdat het zo’n karig wedstrijdweekeinde is, nemen we dit keer ook de breedesportduels mee.

Het tweede team van LHC (foto), uitkomend in de tweede klasse A, speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Broekland 2. Ook het derde en het vierde team van de Lemelerveldse club hebben een wedstrijd. Beide ploegen spelen in de regio (breedtesport). LHC 3 gaat op bezoek bij Lettele 2 en LHC 4 neemt het op tegen Heeten 3. De vijfde, en daarmee laatste wedstrijd van dit weekeinde is het duel tussen Holten 2 en CVO 3.

Wedstrijdprogramma zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021

Tweede divisie A
Za. 19.00 uur: Havas – Wijhe’92

2e klasse Oost A
Zo. 10.30 uur: LHC 2 – Broekland 2

Regio Oost – poule 1
Zo. 11.00 uur: Lettele 2 – LHC 3

Regio Oost – poule 2
Zo. 11.00 uur: Holten 2 – CVO 3
Zo. 16.00 uur: Heeten 3 – LHC 4

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop ‘m hier! Het WK-shirt 2021!

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina