Eerste ronde beker: Sallandse ploegen ontlopen elkaar

In de eerste ronde van de beker, op 7, 8 en 9 mei, ontlopen alle deelnemende Sallandse ploegen elkaar. Wel spelen enkele hoofdmachten tegen regionale reserves. Zo neemt LHC het in eigen huis op tegen het tweede van Lettele en gaat Heeten op bezoek bij Overwetering 2.

Schalkhaar, dat zich afgelopen week via de voorronde plaatste voor het hoofdtoernooi, speelt een uitwedstrijd tegen Grol. Die tegenstander was donderdag nog met 25-22 te sterk voor ABS.

Haarle moet zien af te reken met competitiegenoot HCL/Groessen-Loo. HHZD speelt tegen Klarenbeek, de nummer twee van de tweede klasse. Nieuw Heeten en Broekland treffen in eigen huis met respectievelijk Erix (Lichtenvoorde) en The Flyers (Wijchen) beide een Gelderse tweedeklasser. SDOL neemt niet deel aan het bekertoernooi.

Lees ook: Haarle en Schalkhaar bekeren door, ABS strandt

De heren van Heeten spelen hun eerste bekerwedstrijd op donderdag 23 mei. Die wedstrijd is, door het geringe aantal herenteams dat zich heeft aangemeld, gelijk al een kwartfinale. Heeten, de nummer vijf van de eerste klasse, neemt het op tegen UGHV 2 uit Ulft. Die ploeg eindigde afgelopen seizoen zesde in de tweede klasse.

Programma eerste ronde bekertoernooi dames oost
Dinsdag 7 mei, 19.00 uur: Ha-STU – CVO
Dinsdag 7 mei, 20.00 uur: Klarenbeek – HHZD
Dinsdag 7 mei, 20.00 uur: HCL/Groessen-Loo – Haarle
Dinsdag 7 mei, 20.30 uur: LHC – Lettele 2
Woensdag 8 mei, 19.30 uur: Nieuw Heeten – Erix
Woensdag 8 mei, 19.30 uur: Broekland – The Flyers
Donderdag 9 mei, 19.45 uur: Grol – Schalkhaar
Donderdag 9 mei, 20.15 uur: Overwetering 2 – Heeten

Programma kwartfinale bekertoernooi heren oost
Dinsdag 21 mei, 20.45 uur: Zwolle – Havana
Donderdag 23 mei, 21.00 uur: Heeten – UGHV 2

Foto: LHC en Heeten (groen), hier tijdens de competitie tegen elkaar, moeten in de beker met respectievelijk Lettele 2 en Overwetering 2 zien af te rekenen, bron: www.hvlhc.nl

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina