Dit zijn de winterkampioenen van 2023-2024

Het seizoen is halverwege en hoewel er geen echte prijs is te vergeven, kunnen we toch enkele ploegen in het zonnetje zetten die zich winterkampioen van 2023-2024 mogen noemen.

In de hoofdklasse A gaan de dames van Heeten trots aan kop. Slechts één keer werd er verloren (23-24 van Overwetering), waardoor de ploeg van trainster Linda IJsseldijk na elf wedstrijden al twintig punten heeft verzameld. Concurrenten Cirkeltijgers en Unitas staan op twee punten achterstand. SDOL staat vierde, zeven punten achter Heeten.

Promovendus Kwiek 3 lijkt in de eerste klasse op weg naar een nieuw kampioenschap. Halverwege het seizoen staat de selectie van Myrthe Schoenaker al vijf punten los van nummer twee Artemis’15. Ook ABS doet goed mee als nummer drie, maar heeft al wel een achterstand van zes punten op de Raaltenaren.

In de tweede klasse hebben de dames van Achilles de beste papieren voor de titel. Zij wonnen alle negen wedstrijden tot nu en wisten concurrenten Schalkhaar (26-18) en Wesepe (25-20) eenvoudig opzij te zetten.

Een eervolle vermelding in dit overzicht is er voor Dalfsen. De ploeg van Ellen Klumper staat weliswaar niet op de eerste plek, maar doet het als promovendus in de tweede divisie erg goed. Dalfsen staat na elf wedstrijden tweede, met drie punten achterstand op koploper US.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina