De allerlaatste voor achttal speelsters en coach Jildou Meijer

Kwiek speelt vanavond in eigen huis de laatste wedstrijd van de nacompetitie. Inzet is plek zeven in de eindrangschikking van de eredivisie. Naast het wegpoetsen van de 29-25-nederlaag van vorige week tegen V&L staat het duel in sporthal Tijenraan voor een groot deel in het teken van afscheid.

Trainster Jildou Meijer staat tegen V&L voor het laatst langs de lijn. Zij geeft na vanavond het stokje over aan Peter Portengen. Meijer laat het handballen voorlopig achter zich om zo meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin.

Naast Meijer zijn er acht speelsters die vanavond voor het laatst het shirt van Kwiek 1 dragen. Lisa Bosch en Astrid Uitslag keren komend seizoen terug naar hun oude club Dalfsen. Ook Floor Liefers, Floor Tutert, Maron Schepers, Marit Winkels, Lotte Stam en Milou Strijdveen nemen afscheid van de Raalter hoofdmacht. De eerste vier kiezen ervoor een stapje terug te doen en spelen volgend seizoen in het tweede team van Kwiek. Lotte Stam kan het handballen niet langer combineren met haar werk en stopt er helemaal mee, terwijl Milou Strijdveen overstapt naar VOC.

Zaterdag 25 mei 2024
19.00 uur: Kwiek – V&L

Foto: Lisa Bosch en Floor Liefers | fotograaf Johan Wolff

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina