Biemans ook volgend seizoen trainer Haarle

André Biemans heeft zijn contract als hoofdtrainer van de handbalsters van Haarle met een jaar verlengd. De 59-jarige Wierdenaar is bezig aan zijn eerste seizoen bij de eersteklasser.

Ook volgend jaar heeft de ambitieuze Biemans meerdere teams van Haarle onder zijn hoede. Naast dames 1 en 2 traint hij diverse jeugdteams. Op die manier krijgen de Haarlese handbalsters al op jonge leeftijd dezelfde speelwijze aangeleerd als dames 1. De club verwacht dat de overgang van jeugdspeelsters naar dames 1 daardoor soepeler verloopt. Wel wordt gezocht naar assistent-jeugdtrainers die Biemans daarin kunnen ondersteunen.

Haarle kende een moeizame start van de competitie. Terwijl de ploeg vorig jaar nog bovenin meedraaide, pakte het in de eerste negen wedstrijden van deze jaargang slechts twee overwinningen. Vanaf december ging het bergopwaarts. In de laatste negen wedstrijden werd nog maar twee keer verloren. Haarle staat nu op de zesde plek. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen nummer 3 CVO.

Lees ook: André Biemans aan de slag bij Haarle

Foto: Onder toeziend oog van Marieke Grondhuis en Sigrid Velderman van de technische commissie van Haarle en voorzitter Johan Middelkamp tekende trainer André Biemans (tweede van rechts) zijn contract bij de eersteklasser

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

One Reply to “Biemans ook volgend seizoen trainer Haarle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur jouw nieuws in

Heb je een nieuwtje, een wedstrijdverslag of een ander bericht dat op deze site thuis hoort? Stuur het dan in, het liefst met een leuke (actie)foto erbij, via het contactformulier of mail het naar info@handbaloost.nl.

Foto’s en filmpjes zijn ook van harte welkom!

Deel deze pagina