26-10-2019: SDOL – HCL/Groessen-Loo (1e klasse)

Verslag SDOL

WAT IS DIT LEKKER ZEG!! 💪🔥 We hebben vanavond ontzettend hard gevochten voor de twee punten en hebben ze dan ook meer dan verdiend in Luttenberg gehouden, YES!

Vanaf het eerste moment stond onze dekking heel goed, we sloten goed aan en waren lekker fel in de aanval waardoor we met 6-1 konden uitlopen. Op een gegeven moment kreeg Groessen door dat we er moeite mee hadden als ze met twee aanvallers op de cirkel gingen spelen. We dachten dat de meiden uit Huissen agressief waren… maar Groessen zette er nog een flink tandje bij waardoor ze terug konden komen naar een ruststand van 13-11.

De woorden van Helma waren duidelijk in de rust: aanpakken die meiden, anders gaan we niet winnen! Dat hebben we gedaan, het ene moment beter dan het andere maar we hebben flink van ons afgebeten. Met heel wat blauwe plekken en pijntjes kunnen we zeggen: DIT HEBBEN WE LEKKER GEDAAN MET Z’N ALLEN!! 💥

Supporters jullie waren weer super vanavond, heel erg bedankt voor jullie aanmoedigingen! Pupil Noa ook jij heel erg bedankt en we hopen je over een paar jaar ook te zien schitteren in het eerste!

Tot volgende week, dan spelen we wéér vertrouwd om 19.00 in de Achterberg maar dan tegen Overwetering.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina