24-11-2019: LHC – HCL/Groessen-Loo (1e klasse)

Verslag LHC

Vandaag stond HCL/Groessen op het programma voor de dames van Auto van Ewijk/LHC. Zijn staan op plek nummer 4 in het klassement en Auto van Ewijk/LHC op een gedeelde 1e plek, daarom beloofd het een spannende wedstrijd te worden.

Beide teams zijn elkaar in vorige seizoenen al vaker tegengekomen, dus de dames van Auto van Ewijk/LHC wisten waar zij op moesten letten. In de bespreking werd dan ook duidelijk gezegd dat de dames van Auto van Ewijk/LHC goed op het cirkelspel van HCL/Groessen moesten letten.

De dames gingen de wedstrijd goed van start en konden na een aantal minuten op voorsprong komen. Toch wisten de dames van HCL/Groessen ook te blijven scoren. Dit zorgde voor een ruststand van 14-10 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

In de rust bespraken de dames van Auto van Ewijk/LHC dat er nog een schepje bovenop moest. Vol goede moed begonnen zij aan de tweede helft. Auto van Ewijk/LHC startte met een aantal doelpunten na rust, maar doordat de HCL/Groessen erg snel waren in de snelle tegenaanval, bleven zij ook scoren. De dames van Auto van Ewijk/LHC hadden geen grip op de snelle tegenaanval en het cirkelspel van HCL/Groessen. Waardoor het in de laatste minuten nog erg spannend was. Helaas wist HCL/Groessen een doelpunt meer te maken, waardoor de wedstrijd met 27-28 werd verloren.

Volgende week zaterdagavond spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC een uitwedstrijd tegen SDOL. De wedstrijd start om 19.00 uur.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina