23-11-2019: Nieuw Heeten – Angeren (1e klasse)

Verslag Nieuw Heeten

Afgelopen zaterdag hebben wij gespeeld tegen Angeren. Dit was voor ons een nieuwe ploeg dus we wisten niet goed wat we konden verwachten.

Toen iedereen op het veld was kon de wedstrijd beginnen. Het begon allemaal niet sterk en we kwamen met 0-2 achter. Maar we lieten ons niet gek maken. We kwamen gelijk en vervolgens hebben we de voorsprong gepakt en niet meer weggegeven. Met snel en simpel handbal wisten we vaak te scoren, alleen hadden we in de verdediging wat moeite met de cirkel. Al met al gingen we de rust in met een 15-10 voorsprong.

Na de rust begonnen we ook goed. De eerste 10 min van de tweede helft heeft Angeren niet weten te scoren, en dat scoren lukte ons zeker wel. We hebben in allerlei verschillende samenstellingen gespeeld, en met z’n allen een mooi spel neergezet. Met onder andere veel snelle aanvallen liep het goed! Iedereen speelde een goede wedstrijd en wij stonden er als een team, en dat leidde tot een eindstand van 33-17.

We hopen jullie volgende week weer te zien bij de wedstrijd tegen Overwetering 2!