23-11-2019: Bentelo – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Zaterdagavond 25 november mocht Dames 1 afreizen naar Bentelo. Deze ploeg onder leiding van Egon Floors was geen onbekende want in de voorbereiding werd al tegen elkaar gespeeld. Wijhe won toen nipt! Nu had de wedstrijd natuurlijk een andere lading: de strijd om de tweede plek op de ranglijst. De hele wedstrijd was deze strijd zichtbaar. De meiden van Wijhe pakten aan het begin van de wedstrijd de leiding en kwamen op een mooie voorsprong: 5-10. Met snel spel en mooie acties werd Bentelo verrast en de dekking stond erg sterk. Aan het einde van de eerste helft kwam Bentelo, mede door veel tijdstraffen aan de kant van Wijhe, toch weer terug. Ruststand: 14-13 in het voordeel van Bentelo.

De tweede helft ging de felle strijd tussen Bentelo en Wijhe verder. De vele gele kaarten en twee minuten stonden hier symbool voor. Wijhe liet zich hierdoor niet afleiden en bleef het eigen spel spelen. Tot in de laatste dertig seconden was het erg spannend. De ontlading was dan ook groot toen Eva van Vilsteren vlak voor tijd na een enorme sprint de bevrijdende goal maakte! Eindstand: 23-25. Door deze overwinning op Bentelo staat onze Dames 1 nu tweede op de ranglijst en één punt los ten opzichte van D.S.O. DS1. Meegereisd publiek weer bedankt voor de support!

Aankomende zaterdag 30 november speelt Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit DS1. Dit belooft ook weer een spannende wedstrijd te worden waar onze dames de support weer goed kunnen gebruiken!