23-11-2019: Bentelo 2 – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Stugge slordige wedstrijd levert geen punten op.

We wisten dat we met een hars bal zouden spelen, maar bij Bentelo DS2 hadden ze zoveel hars op de bal dat ze zelf moeite hebben hiermee te spelen. Een slorige en lelijke wedstrijd werd het resultaat.

Rowy opent de score voor Broekland door het spelen van een snelle tegenaanval, helaas had Bentelo er al 2 gemaakt dus dit maakt een stand van 2-1. Een fase van weinig doelpunten en veel technische fouten gaat gelijk op, 5-5. We zitten niet in ons spel en het is frustrerend dat we niet kunnen spelen zoals wij dat graag willen. De laatste minuten van de eerste helft weet Bentelo nog een aantal keer te scoren, wij nog 1 maal: ruststand 10-6. We weten dat het beter moet en we weten dat wij meer kwaliteit hebben.

Helaas geeft de 2de helft hetzelfde wedstrijdbeeld. We krijgen onze verdediging niet goed genoeg en bij de aanval blijven we maar pielen met de bal. Bentelo loopt uit naar 16-11. Door een goede flow van Lauri waarin zij 3 doelpunten achter elkaar maakt komt er geloof, we kruipen iets dichterbij en komen tot een stand van 17-15. Er is nog genoeg tijd om toch nog punten mee te nemen! Uiteindelijk komen we nog tot 18-17 maar meer zit er helaas niet in. Eindstand 21-18 in het voordeel van Bentelo. Overtuigd dat wij dit team in een thuiswedstrijd verslaan, maar ontzettend balen dat het vandaag niet is gelukt. We hebben geen mooie wedstrijd neer kunnen zetten en dat is jammer.

Volgende week in het Horsthuis weer nieuwe ronde en nieuwe kansen! Publiek bedankt, tot volgende week 🧡

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina