2024-03-23: Wesepe – Achilles (2e klasse)

Verslag Wesepe

Wat een wedstrijd wat dit!! We hebben gewonnen van de nummer 1! In het begin hadden we het even moeilijk, maar we wisten goed terug te komen. We gingen de rust in met 8-10 en de tweede helft liep het heel gelijk op. We stonden even voor, toen weer gelijk, toen weer achter en zo ging het een tijdje door. Totdat we op het eind voor stonden en nog een paar seconden op de klok hadden. We hebben de aanval rustig kunnen uit spelen en dus uiteindelijk gewonnen met 22-21!!!

We willen iedereen bedanken die ons kwam aanmoedigen! Dat hadden we zeker nodig. En onze pupillen Fleur en Noor ook heel erg bedankt voor jullie enthousiasme

Verslag Achilles

Gisteravond stond de belangrijke wedstrijd tegen Wesepe DS1 op het programma, de kampioenswedstrijd. De thuiswedstrijd werd met 25-20 gewonnen maar Wesepe draait een goed seizoen dus we wisten dat het een lastige pot ging worden.

We begonnen sterk aan de wedstrijd. In het eerste kwartier wisten we een gat te slaan van 6 punten. Daarna ging het wat minder en kwam Wesepe terug. Met een stand van 8-10 gingen we de rust in.

In de tweede helft ging het gelijk op en bleef het spannend. Wesepe wist langszij te komen en namen de leiding over. Met nog een paar seconde op de klok, stond Wesepe 1 punt voor en hadden zij balbezit. We hebben er hard voor geknokt maar het mocht niet baten. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd verloren met 22-21.

We weten wat ons te doen staat. De laatste twee wedstrijden winnen om alsnog kampioen te worden. 6 april staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan spelen we thuis tegen Zwolle

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina