2024-02-04: Olympia Hengelo – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Vandaag een wedstrijd op zondag. Niet echt ons ding, want nog geen een zondagse wedstrijd werd gewonnen dit seizoen. Tijd voor verandering.

Carlien stond al lekker op de latten, maar gelukkig was Anouk erbij vandaag!

De sfeer zat er goed in. In de Middel-auto luidden de woorden: “wij gaan domineren vandaag”. Mooi gesproken Lianne! In de hal domineerde er wat anders: de belijning op de grond. Iedereen overprikkeld. Afijn, toen we de middenlijn eenmaal hadden gevonden kon de wedstrijd van start. En hoe. Maud pegelt de eerste binnen en Merel had haar kanonnen deze week weer goed geladen. 4x op rij scoort ze en zo staat het 4-6. Ciska en Char staan goed en de dekking staat als een huis. Ook Lynet staat als een beest te verdedigen, wat haar buikspieren moesten bezuren met een bal die vanaf 2 meter afstand met volle vaart op haar af kwam. Niet boffen. Tot 10-10 gaat het gelijk op, maar Lieke scoort 2x en zorgt weer voor een gaatje. Lianne maakt het 15e doelpunt, ruststand 13-15.

De thee smaakte prima, conclusie: lekker door gaan.

Zo gezegd, zo gedaan en we lopen uit naar 13-18. Het is een fysieke pot en het wordt af en toe wat grimmig (vinden we jammer), maar de scheidsrechters zitten er goed strak op aan beide kanten. Maud en Lynet zijn on fire, maar toch komt Olympia terug. 27-27. Gelukkig zijn we deze zondag wél mentaal sterk, dus dit gaan we niet laten gebeuren: Yara, Lieke, Merel: 27-31. Met nog een paar minuten op de klok weten we dat de beer geschoten is. Maud maakt ons 33e en laatste doelpunt en zo is het cirkeltje weer rond. Eindstand: 29-33.

+1 op de winning streak, nog steeds de 5e plaats en voor het eerst dit seizoen gewonnen op een zondag. Heerlijk.

Speciale bedankjes:

– Dames 2 voor het uitlenen van Anouk

– Anouk voor het meedoen

– Het meegereisde publiek

– Thea voor de fles wijn en borrelnootjes die ze gescoord had tijdens de verloting

– Rémon en Ferdi die hun lease-bak hebben uitgeleend, waardoor onze benzinekosten vandaag niet meer dan €1 bedroegen. Zijn we blij mee!!!

Volgend weekend carnaval, die vrijdag (ja, echt) erna: Dalfsen thuis. Maar eerst nog maandagmiddag naar VDV, voor de meet en greet met dames 2.

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina