2024-02-04: Broekland 2 – Duiven 2

Verslag Broekland 2

Net wanneer jullie dachten van ons af te zijn, zijn we er weer! Vorige week had de schrijfster van het wedstrijdverslag een kleine schrijvers-block vanwege een dramatische tweede helft. Hier doen we verder geen uitspraak meer over, dan hadden jullie maar moeten kijken. Een heel belangrijk hoogtepunt uit de wedstrijd die ik jullie wel geef, was het doelpunt van ons Kely: she’s back!!!

Deze zondagmiddag mochten we weer, dit keer tegen Duiven dames 2 (spotify: Buurmans Duiven) Met twee geweldige leenspeelsters, Ellis & Lesley, begonnen we aan de nek aan nek race. Kely benutte haar 5 minuten per helft erg goed en scoorde gelijk de eerste goal. Daarna ging het de hele wedstrijd gelijk op. Tot de slotfase…

Ik denk dat het publiek het met ons eens is dat het een beetje aankloten was. Soms zijn we daar in Broekland heel goed in. Vandaag alleen niet goed genoeg. We sluiten de wedstrijd af met een stand van 22-24. Ode aan Amber, want anders was het misschien wel 22-240 geweest.

Volgende week vieren we carnaval, dus geen handbal (gaat niet goed samen). We nodigen jullie wel allemaal uit voor een meet en greet tijdens de Berenburgmiddag in VDV! Tot dahaaan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina