2023-11-25: Haarle – Angeren (1e klasse)

Verslag Haarle

Na de wedstrijd van vorige week, waar we als team speelden en het plezier er af spatte, was het vandaag andere koek. We begonnen de wedstrijd goed met snelle 1e fase en mooie doelpunten uit de hoeken, wat resulteerde in een 10-13 achterstand.

In de rust aan gegeven dat we de dekking goed gesloten moesten houden, meer afstand van hun verdediging moesten hanteren en de concepten spelen die we goed beheersen. Dan zouden we het Angeren moeilijk kunnen maken

Het liep anders, we werden eilandjes, we liepen iedere keer vast in hun verdediging en Angeren liep weg naar een voorsprong van 8 doelpunten die ze vast hielden tot aan het laatste fluit signaal. De dekking stond goed, maar aanvallend konden we geen potten breken.

Zoals na de wedstrijd werd gezegd hadden wij een lesje in concepten van de tegenstander gehad. Ook ik moet de hand in eigen boezem steken, want door soms slecht wisselen, kwamen we ook niet toe aan goed handballen.

Kortom, volgende week draaien we de boel om en gaan we er voor zorgen dat we als team de punten mee nemen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina