2023-11-04: Wijhe’92 2 – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 12-11
Uitslag 25-20

Vorige week zeiden we, we gaan door en dat ging deze wedstrijd heel lang goed.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en liepen uit naar een 3-7 voorsprong, door geduldig de aanval op te zetten waardoor er ruimtes kwamen in de dekking van Wijhe en we hoeken goed benutten. Hierna volgde een fase waarin wij iets verslapten en Wijhe hun routiniers in het veld opstelden en ze zo ineens voor kwamen met 9-7.

Tot aan de rust ging het gelijk op tot 12-11 en in de tweede helft was het een gelijk opgaande strijd tot 21-19. Ook nu weer door een iets mindere fase liep Wijhe geflatteerd uit naar een 25-20 overwinning.

In de kleedkamer was er teleurstelling, omdat wij deze wedstrijd gewoon hadden moeten winnen, maar het kwartje viel de verkeerde kant op. Toch hebben we goed gespeeld en gaan door op deze weg, vanaf volgende week komen er weer speelsters terug van vakantie en gaan we er vol voor.

Lisanne stond een dijk van een wedstrijd te keepen en onze Benjamin Sanne was vandaag samen met Mirron topscorer van de wedstrijd met allebei 6 doelpunten

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina