2023-10-28: Haarle – Ha-STU (1e klasse)

Verslag Haarle

Haarle-HasTu
Rust 11-11
Uitslag 21-18

Nadat we vorige week niet hebben gespeeld omdat we geen representatief team op de been konden brengen, waren we er vanavond op gebrand om van de hatelijke 0 af te komen.

Door omstandigheden kon ik dinsdag geen trainen geven, maar dat werd prima over genomen door Jinke en ik er donderdag weer was om de boel op scherp te zetten, hebben we goed getraind op de tegenstander en we waren er klaar voor.

In de voorbespreking precies uitgelegd hoe we het moesten doen gingen we toch wel wat zenuwachtig het veld op.

We begonnen stroef en keken al gauw tegen een 1-4 achterstand aan en later nog 6-9, maar toen vonden we elkaar, snelle breaks, goed combinatiespel en strak afronden leidde tot een 11-11 ruststand.

In de rust even een beetje boos geworden, want als je, ik zal niet zeggen hoeveel, veel 100% kansen mist, was er veel eerder rust in de ploeg gekomen en hadden we het ons zelf niet zo moeilijk hoeven te maken.

De tweede helft ging beter, Hastu bleef nog even bij, maar we liepen verdiend uit naar een 21-18 overwinning, door 4 keer op rij te scoren en we de verdediging op slot gooiden en met name de cirkelloopster onder controle hadden.

We hebben vandaag als collectief de verdiende 2 punten in Haarle weten te houden en daar heeft iedereen als team aan mee gewerkt.

Valt nog wel even te vertellen dat Ellen erg goed stond vandaag en Leonie en Sandra mee speelden alsof ze nooit weg waren geweest uit dames 1,

Even gedoe om de wedstrijdbal, een goed scheidsrechters koppel, kortom 2 punt en door.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina