2023-10-14: Stevo – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Het was weer zaterdag, dus ✨️Matchday!!!✨️

Vandaag gingen we weer naar het oosten. Sporthal de Ransuil in Geesteren om precies te zijn. Leuk feitje: deze hal staat er al sinds 1987. Dat was te zien ook. Je kunt al raden wie zich hier helemaal thuis voelt: oma Merel. Oma Merel had gisteren even flink de bloemetjes buiten gezet en vermaakte het team met wat leuke verhalen. Lieke mocht vandaag weer minuten maken, waar ze op schaal van 1 tot 10 wel 1000 zin in had. Lois was nog lekker op vakantie, dus Milou en Anouk kwamen ons vandaag versterken, waar wij op schaal van 1 tot 10 dan ook 1000 blij mee waren.

Goed, de wedstrijd.

Merels wilde avond van gisteren was haar niet in de benen gaan zitten: 1-0. Lekker. Helaas is dit (spoileralert) ook de enige voorsprong die we jullie kunnen melden dit wedstrijdverslag. Vanaf dit moment werd het knokken tegen een achterstand. Na even zoeken hadden we de dekking aardig onder controle. Wat we niet onder controle hadden, was de aanval. Te gehaast, ballen over de zijlijn, open kansen die gemist worden. Echt niet boffen. We weten de schade nog te beperken tot 9-7. Alleen dan scoort Stevo 4x op rij en wij nog maar 1x. Voor de niet-rekenwonders: ruststand 13-8.

Eigenlijk was alles hier nog wel mogelijk als de aanval eens wat beter zou lopen. Begin 2e helft gebeurt dit ook. De dekking stond weer even als een huis en de aanvallen liepen beter. Zo kwamen we terug tot 14-11. We weten dit vol te houden tot 16-13, maar hierna ging het mis. Stevo scoort 5x op rij en we kijken tegen een gapend gat van 9 doelpunten verschil. Weer niet boffen.

Eigenlijk is de wedstrijd dan al wel gespeeld. Rowy, Lynet en Carlien laten nog even zien hoe het moet en scoren nog een aantal lekkere doelpunten. Helaas kwam het dieseltje te laat op gang en zo geschied onze eerste nederlaag in de 2e divisie. Eindstand 25-20.

Gelukkig hebben we vorige week zo genoten van de eerste plek, dan mag nu een ander team dat doen 🥰

Volgende week zijn we vrij. We zien jullie graag 29 oktober weer lekker in ‘t Horsthuis (die in 1987 ook al bestond, maar dan als discotheek #facts)

Fan van de week: Nadeche (je bent altijd weer welkom!!!!)

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina