2023-04-01: Langeveen – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

BAMMMMMM 🤩, we nemen de punten mee naar ons prachtdorp L’berggg!!! We zullen dr niet teveel worden aan vuil maken; lekker gehandbald, een hele goeie dekking, maar het nog vèèèeeel te spannend gemaakt zeg… 🫢

De gehele eerste helft was van beide kanten stroefjes, vooral aanvallend. Er werd echt maar heel weinig gescoord, maar we hielden continu het vertrouwen er echt in, ondanks dat Langeveen steeds de voorsprong nam. We gingen echt met een ‘voetbalstand’ de rust in; 6-6. ⚽️😅

We kwamen echt knettergedreven de kleedkamer uit! Wij waren de betere partij en hadden er allemaal het geloof in dat we de wedstrijd onze kant op konden trekken. En dat lukte!!! In de 35e minuut namen we dan eindelijk de voorsprong en die gaven we niet meer weg!!! Ondanks vier nogal slordige laatste minuten, waardoor Langeveen toch nog wel weer heeeel dichtbij kon komen, kwamen we met de schrik vrij en hebben we de 2 punten binnen 🥵💥🤩.

Publiek, bedankt weer voor jullie grootse opkomst en tot volgende week, bij alweer onze laatste wedstrijd van het seizoen, in onze eigen Achterberg!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina