2023-04-01: Broekland – Hacol’90 (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Vanavond speelden we tegen Hacol’90 DS1. Voor degenen die het nog niet wisten (lijkt ons onmogelijk): we konden weer kampioen worden vanavond. Gelijkspel was voldoende, maar wedden op een gelijk spel is als wedden op een kreupel paard, dus daar zetten we maar niet op in vandaag. En dat was te zien, we vlogen uit de startblokken en stonden zomaar 7-1 voor. Bi-zar hoe goed we uit de startblokken vlogen. Van de week even goed gemetseld, want de dekking stond weer als een huis. Ook even wat WD40 in de motor, want poeh he, wat liepen die snelle tegenaanvallen lekker. Char kijk nog een penal het doel uit. Hacol kwam even terug tot 8-6. Tja, we wilden toch ook even het publiek laten zweten vandaag. Charlotte speelde nog een mooie bal in de loop. Laten we het er maar even op houden dat deze bedoeld voor een mooie loopactie in de kantine, want die bal kon niemand in het veld halen. De wedstrijdtafel (bedankt Karlijn en Lieke) had duidelijk meer zin in het feestje na afloop dan in de wedstrijd en vonden het na 25 minuten wel mooi geweest. De zoemer ging, iedereen in de war, maar er werd dus nog wel even 5 minuten verder gespeeld. Voor rust herstelden we dit; Maud en Carlien met een kanonskogel, Lois prikt raak en Lynet maakt de 12-6.

Even lekker theetje drinken en even bijkomen van alle sensatie.

Oke en weer door.

Ook de tweede helft vlogen we uit de startblokken. We bouwden de voorsprong lekker uit. Van 24-13 gingen we naar 31-13. Genieten geblazen!!! In de laatste seconden scoren we de 32-14. En dan weet je het he, het kan niet meer mis gaan. Zoals Carlien in de rust al iets te vroeg zei “oene oene oene, we worden kampioenen!!”

Nou mensen, het is ons uiteindelijk dan toch gelukt! Hoe heerlijk om in eigen huis de titel te pakken.

Na de wedstrijd hup de kantine in. Over wat hier allemaal is gebeurd kunnen we nog een apart verslag schrijven, maar die verhalen eindigen meestal toch met “je had erbij moeten zijn”. Dus: het was een fantastisch feestje, je had erbij moeten zijn!!!

Publiek bedankt voor jullie trouwe support dit seizoen! En Ilona, bedankt voor het meedoen!!! 🧡

Wij gaan nog even nagenieten, spreken jullie later weer.

Ajuuuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina