2023-03-25: Haarle – HHZD (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 16-13
Uitslag 28-26

Vorige week kregen we een tikje door een niet ingecalculeerde nederlaag tegen Angeren. De knop ging gelijk weer om tijdens de trainingen afgelopen week en de focus werd gelegd op HHZD. We wisten dat ondanks dat HHZD op de 7e plaats staat het geen makkelijke wedstrijd zou worden, maar we hadden wat recht te zetten. We wilden de flow weer terug hebben en tijdens de voorbespreking kon je zien dat we er klaar voor waren.

Het leek wel of er steeds meer publiek komt kijken, zelf de supporters uit Heino waren ruim vertegenwoordigd. We gingen los in de eerste 15 minuten, het klopte weer en liepen weg naar 7-2. De rest van de 1e helft liep HHZD iets in en gingen we rust in met 16-13. Aangegeven dat we de draad weer moesten oppakken, want ze kwamen terug en dat lag aan ons zelf. De eilandjes kwamen weer boven drijven en dus afgesproken dat we de 2e helft als team de punten in Haarle zouden houden.

Over de tweede helft kun je alleen maar zeggen dat wij op voorsprong bleven ondanks dat Maxime mandekking kreeg en dit door de rest van het team goed werd over genomen. Lisanne (penalty killer) en Ellen (breaks) stonden goed te keepen en de ruimtes die ontstonden goed werden benut om te scoren. Het ging mooi gelijk op en door op 5 minuten slordig handbal na wisten we de punten in Haarle te houden. Mooiste doelpunt was van Maxime in de 1e helft met een subliem lobje, Iris vandaag compleet in dienst van het team speelde, Vera op dreef was, Amber weer terug is, Mirron alle penalty’s benutte op 1 na (die bal zoeken ze nog steeds 😂 )en we met ons eigen team hebben laten zien dat we op de plek staan waar we horen te staan. Mede door HHZD werd het een mooie pot handbal en waren we aan elkaar gewaagd.

Op naar volgende week, dan spelen we weer thuis tegen ABS.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina