2023-03-11: Westsite – Voorwaarts (1e divisie)

Verslag Voorwaarts

Amsterdam; We vertrokken op tijd met een aantal supporters naar Amsterdam met de HappyBus. Het was weer tijd voor een wedstrijd. De positieve flow van de wedstrijd van VOC was vandaag onze motivatie om door te gaan.

We begonnen de wedstrijd sterk, onze dekking stond goed te verdedigen en de afspraken waren duidelijk. De tempo en schakeling in de wedstrijd lag hoog. Hieruit kwamen mooie doelpunten. De afspraken met de keeper waren ook duidelijk en dit zorgde voor goede reddingen van Brigitte. Westsite kiest er voor om Daimy uit te dekken, dit zorgt voor een 5 tegen 5 situatie. De voorsprong bleef aan onze kant. De laatste 5 minuten van de 1e helft kwam Westsite dichterbij en stond onze dekking niet heel strak, hierdoor gingen we de rust in met 13-15.

In de rust krijgen we motivatie en maken we duidelijke afspraken hoe we door gaan in de 2e helft.

Na 2 mooie doelpunten van Patricia, komen we op 15-18. Westsite houdt het tempo hoog en komt gelijk terug met 2 doelpunten. De wedstrijd werd steeds spannender. Gelukkig scoren wij zelf ook. Naar 2 mooie doelpunten van Lara bracht het de stand op 18-21. Hierna kwam onze dekking in een dipje en kon Westsite 5x achter elkaar scoren. Dit zorgde voor een voorsprong van 23-21 voor Westsite. Voorwaarts voert het tempo op en dit zorgt voor mooie snelle tegenaanvallen. Hier uit wordt er 3 keer achter elkaar gescoord door Romy, Keyara en Daimy. Onze samenwerking was top! Zo kan Westsite niet meer scoren en sluiten wij de wedstrijd af met 23-26!

We hebben samen gevochten voor een mooi resultaat!

Aanstaande zaterdag spelen we thuis in de Jachtlust tegen de Tukkers. Aanvang wedstrijd 20:00, zien we je dan?

Scores: Aniek 3, Patricia 3, Daimy 6, Keyara 2, Lara 2, Lisa 3, Romy 6, Silke 1.