2023-03-11: ESCA-Handbal – Wesepe (2e klasse)

Verslag Wesepe

Vanavond reisden we af naar Arnhem, voor een wedstrijdje tegen ESCA-Handbal. Aniek dacht nog even dat we om half 4 moesten spelen, maar gelukkig het was HAL 4. 🤷🏼‍♀️

De wedstrijd verdiende zeker geen schoonheidsprijs. Kort gezegd was het fysiek een flinke strijd. De strijd die wij hebben gestreden tot het einde. Met een ruststand van 7-11, wist ESCA in de tweede helft de stand terug te brengen naar 1 doelpunt verschil. De laatste 5 minuten wisten wij toch weer uit te lopen. Blij met de verdiende overwinning zijn we zeker! Met een eindstand van 19-25, namen we de puntjes weer mee naar Wesepe. 🙌🏻

Dinsdagavond mogen wij al weer! Een inhaal potje tegen Zwolle. Deze keer eindelijk weer in onze vertrouwde Hooiberg. Zien wij jullie om 20.15 uur?!