2022-04-23: Lettele – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Lettele

Afgelopen weekend stond de revanche tegen Wijhe op het programma. Helaas niet gelukt, Wijhe blijft in het spoor van de koploper.

We begonnen de wedstrijd sterk, zoals we dat vaak doen. Een voorsprong van 2-0 werd behaald en dit goede spel zette zich voort tot 6-5. Vanaf dat moment had Wijhe de overhand in de wedstrijd. Afstandschoten gingen er perfect in en het snelle spelletje begon te lopen. Het laatste gedeelte van de eerste helft werden we overklast en gingen de rust in met 10-19. Het 10e doelpunt vlak voor rust was er wel weer één vanuit het boekje. Een mooi uitgespeelde wissel waar tegenstanders al jaren geen grip op krijgen, recept houden we geheim.

De tweede helft speelde Wijhe minder sterk en wisten wij een aantal leuke aanvallen uit te spelen, waardoor Wijhe eigenlijk niet veel verder uit liep. De wedstrijd was geen moment meer spannend, maar de tweede helft verliezen met 13-15 is een prima prestatie tegen deze hoogvlieger. Over vliegertjes gesproken, het publiek zette nog één keer de handen op elkaar voor een door Inge aangespeelde vlieger, afgerond door Bianca. Eindstand 23-34.

Voor Wijhe wordt het nog spannend. Bij een slippertje van de koploper zouden zij nog kampioen kunnen worden. Voor ons is het ook spannend. We hebben nog 2 wedstrijden te gaan en staan op dit moment 12e. De nummers 8 t/m 12 staan erg dicht op elkaar, dus we gaan zien waar dit schip strandt.

Komende zaterdag spelen wij onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en tevens de afscheidswedstrijd van Inge, Yara en Eline. Hopelijk zien we jullie dan weer!

Bianca 7, Amber 5, Marjolein 5, Narelle 2, Jolien 1, Lenneke 1, Inge 1, Roos 1, Amilia 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina