2022-03-17: HVE 2000 – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Op deze doordeweekse avond stond de wedstrijd tegen HVE2000 op de planning. Na helaas wat autopech, waren we gelukkig nog wel op tijd voor de wedstrijd. Een korte warming-up en vervolgens knallen! De vorige keer hebben we met een ruime overwinning de punten in Heeten kunnen houden. Maar goed, na de wedstrijd van vorige week weten wij dat dit niets zegt.

We begonnen gelijk op, maar wisten wel de voorsprong te pakken. We hadden moeite om grip te krijgen op hun aanval en moesten even inkomen. We gingen de rust in met een voorsprong van 14-16. Na de rust was het van belang dat we ze harder aan gingen pakken in de dekking en dat we in de aanval ons tempo bleven houden. Dit is ons gelukkig gelukt. We wisten onze voorsprong te vergroten en dit vast te houden. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 24-36. Twee punten weer mee terug naar Heeten dus💪🏼!

Aankomende zondag staat alweer de volgende wedstrijd op de planning. We spelen om 14:00 in Groningen tegen de Cirkeltijgers. Hopelijk weten we ook dan de punten weer mee te nemen!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina