2021-11-06: Broekland – Westlandia 2 (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Oh oh (bijna) Den Haag, mooie stad achter de duinen. Maar niet zo mooi als Broekland natuurlijk. Goed dames en heren, jullie begrijpen dat we de zaal weer in mochten. Het wedstrijdverslag liet even op zich wachten, want de schrijfster had andere dingen te doen zaterdagavond.

Voor de wedstrijd werd er nog even met Char afgesproken dat ze net zoveel wijntjes zou drinken als hoeveel doelpunten ze tegen kreeg. U snapt dat Charlotte een leuke zaterdagavond heeft gehad. Hoogtepunt deze avond waren natuurlijk de pupillen van de week. Toppers!!! Tot over een paar jaar in dames 1!

De wedstrijd begon, en we hadden moeite met het snelle spel van Westlandia. Dit was echter niet van lange duur, de scoringsmachine hadden we weer gevonden, nadat ie naar Purmerend onderweg was gestrand. Via 5-5 werd het 11-6. Kely deed uit pure noodzaak mee, en prikte haar eerste doelpuntje mee na haar schouderblessure. Lauri, Rowy en Merel bepaalden de tussenstand op 17-11. We kunnen de hoogtepuntjes van de breaks van Char wel weer benoemen, maar dat wordt zo eentonig.

De tweede helft bleef de scoringsmachine (a.k.a Lynet) lekker gaan. Westlandia kwam niet meer in de buurt en de voorsprong werd uitgebreid. Na een doelpunt van Merel was de keeper er klaar mee en gooide de bal op Merels hoofd (per ongeluk denken we dan maar). 37-22 was de eindstand. Lynet ging als een raket vandaag. Met 13 (of 14) doelpunten is zij uiteraard Woman of the match (met goedkeuring van de pupillen uiteraard).

Ook werd aan de pupillen van de week gevraagd wie het meest lawaai maakte, dit werden de fluitjes van de scheidsrechter. De coach van de pupillen wilde graag in het wedstrijdverslag komen. Hij werd namelijk op de bank gezet door de scheidsrechter, nadat hij in zijn enthousiasme iets voor probeerde te doen voor de pupillen. Hou dat enthousiasme vast!!!!!

Kely, Anniek, Lynn en Lotte bedankt maar weer voor het meedoen. Smetje op de wedstrijd: Merel lag op de grond te worstelen met de tegenstander en blesseerde hierbij haar arm. Merel, beterschap! We love you!!!

Volgende week lekker naar de nummer 1 in Spakenburg, alle support is nodig om ze van de troon te stoten. Ajuuuuuuuus

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina