2019-09-29: Zwolle – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

GRUWELIJKE START VAN HET SEIZOEN!

Vanmorgen vertrokken we naar Hattem dit voelde voor iedereen als een hele vroege zondagochtend…

De matige warming up, werd doorgezet in de eerste speelminuten. Na ongeveer 10 minuten stonden we met 4-1 achter. De rust gingen we in met 7-7 (ja je leest het goed, weinig doelpunten), de verdediging stond aan beide kanten goed!

Na de rust werkte de dextro als doping, mooie aanvallen en in de verdediging stonden we als een team. Wanneer er toch iemand vrij kwam, stond Dionne geniaal haar territorium te verdedigen! Hierdoor liepen we uit tot 10-18 en we voelden dat de winst mee naar Broekland zou gaan.

We hebben het gepresteerd om Zwolle maar 5 keer te laten scoren in de 2e helft. We eindigden de wedstrijd met 12-19 in het voordeel van Broekland!

Publiek ontzettend bedankt voor jullie gigantische steun bij deze pittige eerste wedstrijd in de hoofdklasse!

Woman of the match: DIONNE

Ps: Merel is erg blij met haar gratis botox👍🏻
Nog een ps: volgende week spelen we weer in het Horsthuis om 20:30. Dames 2 speelt hiervoor tegen Achilles DS1 om 19:00. Is dat geen leuke handbalavond?