2019-09-29: LHC – Dalfsen (1e klasse)

Verslag LHC

Een nieuw seizoen, een (gedeeltelijk) nieuw team, een nieuwe coach en dus een nieuwe uitdaging. Met andere woorden, dames 1 is helemaal klaar voor de eerste pot van het jaar.

Zondag 29 september speelde Auto van Ewijk/LHC de openingswedstrijd tegen Morrenhof Jansen/Dalfsen dames 1. Vorig jaar nog actief in de eredivisie, wel compleet van team veranderd dus dit werd opletten geblazen.

Het beginsignaal klonk en Auto van Ewijk/LHC ging als een beest van start. Ze wisten daardoor al een subtiele voorsprong te pakken. Dit begon goed. Dalfsen gaf niet zomaar op. Het technische spel en het vrijspelen van de hoeken resulteerde bij hen in een paar mooie afrondingen. Lemelerveld rondde af wanneer het moest en vocht als een team. Hiermee gingen beide ploegen de rust in met een stand van 15-12.

Na rust was het de kunst voor beide teams om scherp van start te gaan. Of Lemelerveld kon uitlopen, of Dalfsen kwam op gelijke hoogte waardoor het nog wel eens spannend kon worden. Dit laatste bleek en kwamen terug tot een gelijke stand van 17-17. Auto van Ewijk/LHC wilde de voorsprong voor geen goud meer uit handen geven dus gaf gas. Met een reeks mooie goals liep Lemelerveld uit tot een uiteindelijke stand van 33-27. Beter kon de competitie niet beginnen.

Aanstaande zaterdag staat de eerste uitwedstrijd op het programma, om 20:30 uur tegen Overwetering. Kom je kijken?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina