16-12-2018: Overwetering – Bentelo 2 (hoofdklasse)

Bron: www.overwetering.nl

Met een goed gevoel de feestdagen in

Na de goede overwinning van vorige week, stond vandaag het als 3e geplaatste Bentelo 2 op het programma. Wederom een thuiswedstrijd maar dit keer op zondagmorgen. Niet helemaal ons favoriete tijdstip. Het werd een spannende wedstrijd waarbij beide partijen weinig voor elkaar onder deden.

Bij ons stond het in de 1e paar minuten nog niet helemaal naar behoren, de afspraken tussen de keeper en de verdediging werden niet helemaal goed nagekomen. Bentelo wist hierdoor hun eerste 5 schoten om te zetten in doelpunten. Gelukkig deden wij aan de overkant hetzelfde waardoor de strijd gelijk op ging. Na de 1e fase kregen wij de schutters van Bentelo beter onder controle en aanvallend bleven we onze doelpunten maken. Met name Maaike werd goed gevonden aan de cirkel en zij maakte haar kansen koelbloedig af. Wij wisten een kleine voorsprong van 2 doelpunten te creëren en de doelpuntrijke 1ehelft werd afgesloten met een 16-14 ruststand.

Ook in de 2e helft bleef de wedstrijd lange tijd gelijk opgaan. De scores vielen om en om. Halverwege de 2e helft wist keepster Bianca Kuiper tot 2 maal toe een penalty te stoppen. Dit gaf ons nog meer vertrouwen en we wisten met een aantal snelle tegen aanvallen de score uit te breiden naar 25-21. Wij bleven de concentratie vasthouden en speelden de wedstrijd netjes uit.

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Op de bank werd genoten van het goede teamspel.  Het eindresultaat was een mooie 30-26 overwinning. Wij sluiten weer aan bij de middenmoot, waar er 9 ploegen dichtbij elkaar staan.

De overwinningen van vorige week en vandaag geven ons veel vertrouwen voor het 2deel van de competitie. Deze begint voor ons weer op zaterdag 5 januari 2019 met een thuiswedstrijd tegen WHC, aanvang 19.15.

De doelpunten kwamen van: Roos van Breukelen 9,  Maaike ten Broeke 7, Iris ten Broeke 4, Rianne Kappert 4,  Lisa Overkempe 3,  Lynn Vosman 2,  Shana Nijboer 1.

Laatste seconden van de wedstrijd klik hier.

Dames 1 wenst u allemaal hele fijne feestdagen en een goed begin van 2019!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina