13-10-2019: Geel Zwart – Kwiek 2

Verslag Kwiek 2

Vandaag Geel Zwart uit in ‘t Zand, een lange rit naar Noord-Holland van wel twee uur in de auto. Die viel niet voor iedereen goed. Na de verliespartij van vorig weekend hadden we maar één opdracht: “Het maakt niet uit hoe, maar winnen.”

In het begin moesten we wel een beetje wakker worden. We kwamen al snel met 3-1 achter te staan. Maar om na drie wedstrijden met 0 punten onderaan staan, dat ging ons niet gebeuren. De achterstand werd omgebogen tot een 3-4 voorsprong. Met mooie snelle acties liep de wedstrijd gelijk op. De ruststand was dan ook 11-13 in ons voordeel.

Door helaas veel balverlies en gemiste kansen konden we niet uitlopen. Toch hadden we continu het gevoel dat we hier vandaag onze eerste twee punten gingen pakken. Door veerkracht te tonen en als een team te blijven handballen hebben we uiteindelijk de wedstrijd naar ons toegetrokken. Eindstand 24-27. 

Volgende week hebben we een vrij weekend maar op zondag 27 okt staat de derby op het programma tegen Wijhe DS1, aanvang 12.30 uur in de Tijenraan. We hopen jullie dan massaal op de tribunes te zien om ons aan te komen moedigen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina